Maatwerk in Muziek!


• Top artiesten
• Jarenlange ervaring
• Passie voor muziek
• Samengesteld naar uw wens
• Gegarandeerd genieten!

AMS (Bram Smeele) biedt op deze manier altijd:
“maatwerk in muziek”  
Klik hier voor meer informatie. 
 

Wedding

Op de mooiste dag van je leven wil je een band die de sfeer perfect aanvoelt. Een band die het feest naar een hoogtepunt tilt, maar begrijpt dat het bruidspaar de sterren van de avond zijn. Een band die flexibel is: 3 sets in plaats van 2? Rustig beginnen, aan het eind alle remmen los? Voor grote en kleinere gezelschappen? Allemaal geen probleem. Wij hebben de bands en de mensen. En niks is ons te gek. Heb je speciale wensen, bel ons op of stuur een mailtje.

Wedding Express

Trouwens de mooiste band van je leven!

Wil je een bijzondere avond op maat? Denk dan eens aan de Wedding Express. Want deze band is speciaal opgericht om van jullie avond een onvergetelijke en bijzondere gebeurtenis te maken.

Jullie hebben vast een liedje dat echt bij jullie hoort. Dan mag dat natuurlijk niet ontbreken. Of wil je een bepaald nummer voor de openingsdans of afscheidslied? Roept u maar!

En misschien wilt u stukjes of sketches muzikaal laten begeleiden, of heeft oom Gerard een prachtige Hazes-imitatie in huis. Laat ‘m een gastoptreden doen waarover nog jaren wordt nagepraat.

Je kunt trouwens ook lekker dansen op de Wedding Express. Kortom, als jij het kunt verzinnen dan heeft de Wedding Express het in huis.

» meer info

Hear of Soul

Soul is een ruim begrip en dat begrijpt Heart of Soul dondersgoed: Stevie Wonder en Marvin Gaye, maar ook Anouk en Jamie Cullum. Soul moet je raken en dat doet het! Of het nou een personeelsfeest is of een studentenpartij, Heart of Soul voelt zich als een vis in het water en het plezier spat dan ook van het podium af. Geen bandje om bij stil te zitten!

 

 

 

 

» meer info

High5

Met High5 krijg je een zeer bijzondere avond. Je stelt namelijk zelf je repertoire samen! En wat ze niet al kennen studeren ze speciaal voor jou in. Daarnaast weten deze zangeres en haar 4 mannen perfect hoe ze een feestje moeten bouwen. Stuk voor stuk geweldige muzikanten en entertainers met veel partykilometers op de teller!

 

 

 

 

 

» meer info

B-Flat

BFlat is één van de meest gewilde en dus meest geboekte kleine coverbands in het professionele circuit. Mede dankzij het handelsmerk van deze All-round coverband: enthousiasme en vrolijkheid, gekoppeld aan een hoog muzikaal niveau waarmee B-Flat elk publiek op de dansvloer krijgt en weet te houden.

 

 

 

 

 

 

» meer info

Achtergrond soft pop

Wedding

Dance classics/Disco

Nederlands

All-round

DJ's

Maatwerk in Muziek (AMS Productions) - Jan Tinbergentstraat 24 - 2811 DZ - Reeuwijk - T +31 (0)6 24889916  - info@maatwerkinmuziek.nl