Maatwerk in Muziek!


• Top artiesten
• Jarenlange ervaring
• Passie voor muziek
• Samengesteld naar uw wens
• Gegarandeerd genieten!

AMS (Bram Smeele) biedt op deze manier altijd:
“maatwerk in muziek”  
Klik hier voor meer informatie. 
 

 

Coverband The New Party boeken Den Haag

 

The New Party is dé nieuwe en spetterende feestband van Nederland.

 

men neme drie ijzersterke zangers, drie dansende blazers en een vier man sterke ritmesectie, en een vrachtlading vernieuwde en vernieuwende hits. Dan heeft u: The New Party!  

 

Naast veel energie en spontaniteit brengt The New Party enorm goede muziek naar uw feest in Den Haag. Het repertoire varieert van “oh ja, die hoor je bijna nooit, wat een te gek liedje” tot de leukste dance classics van toen en natuurlijk alle grote hits van nu.

 

Naast het spelen van goede muziek besteden wij veel aandacht aan show, samenzang, choreografieën en natuurlijk de kleding: dress to impress is het motto van The New Party. Hiermee is het totaalplaatje op uw feest in Den Haag compleet, en is niet alleen de muziek feestelijk, maar de uitstraling van de band zeker ook!

 

Alle muzikanten van The New Party hebben hun sporen in de muziekbranche ruimschoots verdiend. Ze hebben The New Party gevormd vanuit de wens een coverband op hoog niveau te willen vormen, waar heel Den Haag het de week na het feest nog over heeft.

 

Achtergrond soft pop

Wedding

Dance classics/Disco

Nederlands

All-round

DJ's

Maatwerk in Muziek (AMS Productions) - Jan Tinbergentstraat 24 - 2811 DZ - Reeuwijk - T +31 (0)6 24889916  - info@maatwerkinmuziek.nl