Maatwerk in Muziek!


• Top artiesten
• Jarenlange ervaring
• Passie voor muziek
• Samengesteld naar uw wens
• Gegarandeerd genieten!

AMS (Bram Smeele) biedt op deze manier altijd:
“maatwerk in muziek”  
Klik hier voor meer informatie. 
 

Dance Classics

Welkom op onze danspagina! Alles draait hier om party met een grote P. Heb je verzoeknummers die je graag wilt horen? Laat het ons weten!

Royal Dutch Disco Philharmonic

Je bent gewaarschuwd: dit is de vetste discoband van Nederland. Dit 15-koppige orkest zet de dansvloer in de fik. Van Barry White tot Earth, Wind & Fire, de Royal Dutch zet een spektakel neer dat z'n gelijke niet kent. Wat wil je ook, met onze poepstrakke ritmesectie, swingende blazers en sfeervolle strijkers. De spetterende vocalen en energieke performance nemen het publiek mee op een geweldige reis door Discoland.

 

 

 

 

 


» meer info

Go Yellow

Succes is gegarandeerd met één van Nederlands beste partybands van Nederland op je feest. De band speelt een opwindende mix van de grootste hits van toen en nu, verpakt in een meeslepende show. Twee heerlijke zangeressen en vijf strakke muzikanten voelen als geen ander de sfeer aan. Wil je nog meer power? Vraag of ze de blazers meenemen!

 

 

 


» meer info

Heart of Soul

Soul is een ruim begrip en dat begrijpt Heart of Soul dondersgoed: Stevie Wonder en Marvin Gaye, maar ook Anouk en Jamie Cullum. Soul moet je raken en dat doet het! Of het nou een personeelsfeest is of een studentenpartij, Heart of Soul voelt zich als een vis in het water en het plezier spat an ook van het podium af. Geen bandje om bij stil te zitten!

 

 

 


» meer info

Achtergrond soft pop

Wedding

Dance classics/Disco

Nederlands

All-round

DJ's

Maatwerk in Muziek (AMS Productions) - Jan Tinbergentstraat 24 - 2811 DZ - Reeuwijk - T +31 (0)6 24889916  - info@maatwerkinmuziek.nl