Maatwerk in Muziek!


• Top artiesten
• Jarenlange ervaring
• Passie voor muziek
• Samengesteld naar uw wens
• Gegarandeerd genieten!

AMS (Bram Smeele) biedt op deze manier altijd:
“maatwerk in muziek”  
Klik hier voor meer informatie. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orange Blossom

Orange Blossom bestaat uit zangeres Anne Chris en gitarist Richard Hickmann. Dit  professionele en ervaren duo is gespecialiseerd in het verzorgen van muziek tijdens huweljksplechtigheden.

De naam ‘Orange Blossom’ is niet zomaar gekozen!

De sinaasappelboom draagt tegelijkertijd (oranje)bloesem en fruit  en wordt hierdoor geassocieerd met geluk, vruchtbaarheid en voorspoed. Daarom wordt de bloem sinds oudsher verwerkt in bruidsboeketten, bruids-sluiers en bruids-kapsels.

Hiernaast wordt de geurige bloem gebruikt bij de fabricage van parfum en wordt het ook wel als ‘aphrodisiac’ bestempeld.

Tijdens de huwelijks-plechtigheid speelt Orange Blossom 3 a 4 door u geselecteerde nummers. Deze worden akoestisch of licht versterkt ten gehore gebracht op van tevoren bepaalde momenten. Er wordt bijvoorbeeld vaak gekozen voor een nummer bij binnenkomst van de bruidegom, bij het ‘weggeven’ van de bruid, en tijdens het tekenen van de trouw-akte of bij het verlaten van de huwelijkszaal.

Maar er zijn natuurlijk ook andere momenten mogelijk; bijvoorbeeld vóór of na een speech.

Anne Chris en Richard Hickmann nemen uw muzikale wensen heel serieus en zullen er alles aan doen om uw huwelijks-ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken.

Onder het kopje ‘repertoire’ kunt u zich laten inspireren door de nummers die Orange Blossom speelt, maar als uw favoriete nummer er niet bij staat is het geen probleem om het speciaal voor u in te studeren!

Verder kan dit veelzijdige duo ook de (achtergrond) muziek verzorgen tijdens de aansluitende proost en receptie. Orange Blossom speelt dan twee sets met de allermooiste liefdesliedjes om in de juiste sfeer te kunnen genieten van de felicitaties van uw huwelijk.

Bent u dus op zoek naar een persoonlijke, liefdevolle muzikale ondersteuning van uw huwelijksplechtigheid neem dan gerust conact met ons op! 

Klik HIER voor een repetoire overzicht

 

« Terug naar de vorige pagina

Achtergrond soft pop

Wedding

Dance classics/Disco

Nederlands

All-round

DJ's

Maatwerk in Muziek (AMS Productions) - Jan Tinbergentstraat 24 - 2811 DZ - Reeuwijk - T +31 (0)6 24889916  - info@maatwerkinmuziek.nl