Maatwerk in Muziek!


• Top artiesten
• Jarenlange ervaring
• Passie voor muziek
• Samengesteld naar uw wens
• Gegarandeerd genieten!

AMS (Bram Smeele) biedt op deze manier altijd:
“maatwerk in muziek”  
Klik hier voor meer informatie. 
 

Jazzcapade

Jazzcapade is een kwartet dat sfeervolle easy listening muziek brengt. Het repertoire bestaat niet alleen uit jazznummers; ook veel pop- en soulklassiekers en prettig in het gehoor liggende hits van nu passeren de revue.
 
Voor de muziekIiefhebbers valt er heel wat te genieten, maar muziek en band dringen zich niet aan u op. Een uitermate geschikte act voor de muzikale omlijsting van uw receptie of diner. Als u wilt schakelt Jazzcapade later op de avond een tandje bij, want ook een feestje bouwen is geen enkel
probleem voor dit veelzijdige kwartet.
 

Bezetting: zangeres, pianist, bassist, drummer. bekijk de promo video 

        

Handig om te weten

  • Jazzcapade verzorgt optredens door het hele land. Valkenburg, Vlieland, Vlissingen, Winschoten; ze zijn er allemaal geweest en dat zonder meerprijs! Ook optreden in het buitenland is voor Jazzcapade geen probleem.
  • U boekt Jazzcapade inclusief professioneel geluid en licht. Bij de prijs inbegrepen is een geluids- en lichtinstallatie tot 150 personen. Voor grotere zalen en gezelschappen heeft Jazzcapade de mogelijkheid om de nodige extra apparatuur in te huren.
  • Jazzcapade houdt regelmatig kijkrepetities. Op verschillende plekken in het land. U bent van harte welkom! Zo kunt u komen beluisteren wat Jazzcapade muzikaal in huis heeft. En niet onbelangrijk: u kunt persoonlijk met de band kennis maken en ontdekken dat zij een prettig clubje mensen zijn dat er alles aan wil doen om uw feest tot een succes te maken. Neem contact op en informeer waar en wanneer de komende kijkrepetities plaatsvinden.
  • Jazzcapade speelt 4 “sets” van 45 minuten.
  • Jazzcapade kan zorgen voor pauzemuziek of een DJ. Ook als de band even een korte pauze heeft, is het belangrijk dat de gedraaide (achtergrond)muziek bij uw feest past. Jazzcapade neemt eigen pauzemuziek mee en zorgt dat die “op maat” is. Mocht u uw eigen soundtrack willen aanleveren voor in de pauzes, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. (Aanleveren op iPod of andere mp3-speler.) Het is ook een mogelijkheid om via ons een extra DJ in te huren voor in de pauzes en/of om uw feest tot in de kleine uurtjes te laten doorgaan.
  • Jazzcapade kan overweg met grote podia, maar ook intiemere settings. Jazzcapade is een ervaren band en heeft op diverse grotere podia en festivals gespeeld. Maar we vinden het ook geen probleem om gezellig dicht bij elkaar te staan als er op de locatie waar uw feest plaats vindt wat minder ruimte is om de band kwijt te kunnen. Wel hebben we ongeveer 4 bij 3 meter nodig om onszelf en de apparatuur kwijt te kunnen.
  • Jazzcapade speelt verzoeknummers. Een nummer dat een bijzondere betekenis voor u heeft, een speciale openingsdans of zomaar een lied dat u graag zou willen horen op uw feest; dat kan! Jazzcapade bestaat uit ervaren, professionele muzikanten die daar hun hand niet voor omdraaien. U kunt dit tot uiterlijk een week voor het feest doorgeven, zodat Jazzcapade het nummer kan instuderen.
  • Jazzcapade kan stukjes muzikaal begeleiden. Wilt u graag dat we een stukje muzikaal begeleiden of meespelen met een speciaal geschreven lied? Laat het weten!
  • Jazzcapade bestaat standaard uit drie muzikanten en een zangeres, maar is tegen meerprijs uit te breiden met een gitarist, extra zangeres, saxofonist of zelfs een hele blazerssectie. 
« Terug naar de vorige pagina

Achtergrond soft pop

Wedding

Dance classics/Disco

Nederlands

All-round

DJ's

Maatwerk in Muziek (AMS Productions) - Jan Tinbergentstraat 24 - 2811 DZ - Reeuwijk - T +31 (0)6 24889916  - info@maatwerkinmuziek.nl