Maatwerk in Muziek!


• Top artiesten
• Jarenlange ervaring
• Passie voor muziek
• Samengesteld naar uw wens
• Gegarandeerd genieten!

AMS (Bram Smeele) biedt op deze manier altijd:
“maatwerk in muziek”  
Klik hier voor meer informatie. 
 

Coverband High5

Coverband High5: als het feest moet bruisen!

Zoekt u een band die precies de juiste sfeer weet te raken? Die een bedrijfsfeest tot leven brengt of een bruiloft onvergetelijk maakt? Dan is High5 de band voor u!

High5 is een enthousiaste, professionele coverband met een breed repertoire voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Waarom u met een optreden van High5 gegarandeerd een uniek feest zult hebben? Wij stellen het repertoire voor uw feestavond samen naar UW wensen. Heeft u een liedje dat voor u een bijzondere betekenis heeft, en zou u graag willen dat de band dat tijdens uw feest live voor u speelt? Dan bent u aan het goede adres! Mocht het nummer niet al op onze uitgebreide repertoire lijst staan, dan studeren we het zonder meerkosten speciaal voor u in.

Omdat High5 beschikt over een eigen licht- en geluidsinstallatie* (inclusief geluidstechnicus), krijgt u topkwaliteit voor een superbetaalbare prijs.

High5 garandeert 100% dansbaarheid! Onze missie is om van elk feest een onvergetelijk succes te maken. Dát maakt High5 tot de ultieme feestband.

*De licht- en geluidsinstallatie van High5 is toereikend voor feesten tot +/- 150 gasten.

 

« Terug naar de vorige pagina

Achtergrond soft pop

Wedding

Dance classics/Disco

Nederlands

All-round

DJ's

Maatwerk in Muziek (AMS Productions) - Jan Tinbergentstraat 24 - 2811 DZ - Reeuwijk - T +31 (0)6 24889916  - info@maatwerkinmuziek.nl