Maatwerk in Muziek!


• Top artiesten
• Jarenlange ervaring
• Passie voor muziek
• Samengesteld naar uw wens
• Gegarandeerd genieten!

AMS (Bram Smeele) biedt op deze manier altijd:
“maatwerk in muziek”  
Klik hier voor meer informatie. 
 

Heart of Soul

The Heart of Soul is een stevige, swingende kwaliteitsband. Zij spelen top-40-muziek zoals het hoort en zijn door hun uitgebreide en gevarieerd repertoire geschikt voor elk feest, voor jong en oud. Van ABBA tot Anouk, Aretha Franklin tot Bruno Mars, niets is The Heart Of Soul te gek!

The Heart of Soul maakt fijne muziek in allerlei genres: Soul, Funk, Disco, Pop, Gouwe ouwe, Rock (&Roll), Nederlandstalig, Meezingers en Easy Listening. Feestmuziek dus! Doel van onze band is dan ook dat de voetjes tijdens een optreden flink van de vloer gaan, stilzitten is niet toegestaan! Laat je opzwepen door de catchy nummers en wees niet bang om keihard mee te brullen met onze zangeres.

The Heart Of Soul is één en al enthousiasme en uitstraling en ze deinzen er ook zeker niet voor terug om het publiek hierbij te betrekken.

Hierdoor zetten ze, met perfect geluid en licht, een show neer waar niemand omheen kan als er geswingd moet worden. Of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft, festival, of studentenfeest betreft. Met hun inmiddels jarenlange ervaring in binnen en buitenland mag je er 100 procent vanuit gaan dat je feest in handen is van echte "Partypro's".
 

Bekijk hier de website van Heart of Soul.

« Terug naar de vorige pagina

Achtergrond soft pop

Wedding

Dance classics/Disco

Nederlands

All-round

DJ's

Maatwerk in Muziek (AMS Productions) - Jan Tinbergentstraat 24 - 2811 DZ - Reeuwijk - T +31 (0)6 24889916  - info@maatwerkinmuziek.nl